Iarba Decorativa Liriope Muscari

30 lei

Comanda Iarba Decorativa Liriope Muscari

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Iarba Decorativa Liriope Muscari la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Iarba Decorativa Liriope Muscari

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Iarba Decorativa Liriope Muscari

  Pepiniera Iarba Decorativa Liriope Muscari

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Iarba decorativă Liriope Muscari (Liriope Muscari), cunoscută și sub numele de Liriope sau Monkey Grass, este o plantă perenă ornamentală apreciată pentru frunzele sale în formă de panglică și pentru flori delicate. Este adesea cultivată în ghivece ca plantă de interior sau pentru a fi amplasată pe terase, balcoane sau în spațiile exterioare. Frunzele sale pot fi de culoare verde închis sau variegate, iar florile apar în forma unor spicuri cu culori care pot varia de la alb la mov sau albastru.

  Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Lumină: Plasați ghiveciul cu Liriope într-o zonă luminoasă cu lumină indirectă. Evitați expunerea directă la soare puternic, deoarece poate cauza arsuri la frunze.
  2. Sol: Utilizați un amestec de sol pentru plante de interior bine drenat. Adăugați perlite sau vermiculit pentru a asigura o bună drenare și aerisire a rădăcinilor.
  3. Udare: Mențineți solul ușor umed, dar nu înmuiat. Udarea excesivă poate duce la rădăcini putrezite, așa că asigurați-vă că ghiveciul are drenaj bun. Udarea trebuie ajustată în funcție de condițiile de mediu și de sezon.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți planta cu un îngrășământ lichid echilibrat pentru plante de interior o dată pe lună în timpul perioadei de creștere activă (primăvara și vara). Nu exagerați cu îngrășămintele, deoarece pot cauza acumularea de săruri în sol.
  5. Temperatură: Liriope se simte confortabilă în condiții normale de temperatură pentru interior, în jur de 18-24°C. Evitați expunerea la temperaturi extreme sau curenti reci.
  6. Tundere: Tăiați frunzele ofilite sau învechite pentru a menține aspectul curat și ordonat. De asemenea, puteți îndepărta spicurile de flori învechite.
  7. Replantare: După câțiva ani, când planta devine prea mare pentru ghiveci, puteți replanta Liriope într-un ghiveci mai mare, înlocuind solul vechi cu un amestec proaspăt.
  8. Diluarea: Dacă Liriope devine densă în ghiveci, puteți considera să diluați plantele, divizându-le și replantând bucăți mai mici.

  Liriope este o plantă ușor de îngrijit, potrivită pentru amenajările interioare sau exterioare. Prin urmarea acestor sfaturi, veți putea să vă bucurați de aspectul său decorativ în ghiveci și să adăugați o notă de verdețe și frumusețe în spațiul dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Iarba Decorativa Liriope Muscari”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *