Miscanthus Sinensis Iarba Decorativă

30 lei

Comanda Miscanthus Sinensis Iarba Decorativă

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Miscanthus Sinensis Iarba Decorativă la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Miscanthus Sinensis Iarba Decorativă

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Miscanthus Sinensis Iarba Decorativă

  Pepiniera Miscanthus Sinensis Iarba Decorativă

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Iarba elefantului, cunoscută și sub denumirea de Miscanthus Sinensis, este o alegere populară pentru grădinile peisagistice datorită frunzelor sale lungi și flori pufoase care adaugă eleganță și mișcare în peisaj. Aceasta este o plantă perenă cu multiple varietăți, fiecare având caracteristici și culori specifice. Iată câteva detalii și sfaturi despre acest tip de iarba decorativă:

  Descriere:

  • Frunze: Frunzele sunt lungi, înguste și arcuite, cu culori care pot varia de la verde deschis la auriu sau chiar variații de roșu în timpul toamnei.
  • Flori: Florile pufoase apar la sfârșitul verii sau toamna, creând un aspect distinct. Acestea pot varia în culori, de la alb la auriu sau roșu în funcție de varietate.

  Sfaturi utile:

  1. Locație și lumină: Iarba elefantului preferă expunerea la soare plin sau lumina solară parțială. Cu cât primește mai mult soare, cu atât frunzele vor fi mai vibrant colorate.
  2. Sol și drenaj: Solul bine drenat este esențial pentru sănătatea ierbii elefantului. Acesta tolerează o gamă largă de tipuri de sol, dar preferă solurile fertile și bine drenate.
  3. Îngrășăminte: Nu are nevoie de îngrășăminte în exces. Puteți adăuga un strat subțire de compost în primăvară pentru a susține creșterea.
  4. Udare: De obicei, este rezistent la secetă odată ce este stabil în sol. Udarea regulată este importantă în primul an după plantare pentru a încuraja rădăcinile să se dezvolte.
  5. Tăieri: Tăierea ierbii elefantului se face primăvara, înainte ca noile lăstari să înceapă să crească. Tăierea lăstarilor uscați se face la nivelul solului.
  6. Utilizare în designul peisagistic: Iarba elefantului este ideală pentru a adăuga înălțime, mișcare și eleganță în grădina dvs. Poate fi utilizată ca plantă individuală sau în grupuri.
  7. Rezistență la dăunători și boli: În general, iarba elefantului este rezistentă la dăunători și boli. Cu toate acestea, este important să monitorizați plantele pentru a identifica eventualele probleme.

  Fiecare varietate de Miscanthus sinensis are propriile caracteristici și culori, așa că alegeți în funcție de aspectul pe care doriți să-l obțineți în grădină. Cu îngrijire adecvată, această iarba decorativă poate aduce o notă elegantă și plină de viață în peisajul dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Miscanthus Sinensis Iarba Decorativă”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *