Ienupar (Juniperus) Hibernica 120-140 cm

70 lei

Comanda Ienupar (Juniperus) Hibernica 120-140 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Ienupar (Juniperus) Hibernica 120-140 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Ienupar (Juniperus) Hibernica 120-140 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Ienupar (Juniperus) Hibernica 120-140 cm

  Pepiniera Ienupar (Juniperus) Hibernica 120-140 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Juniperus communis ‘Hibernica’, cunoscut și sub numele de Ienupar hibernica sau Ienupar irlandez, este un arbust conifer de formă conică și verticală, originar din Europa. Frunzele sale mici, de culoare verde deschis, oferă o notă vibrantă de culoare în peisaj, iar forma sa compactă și crescândă vertical îl fac potrivit pentru a crea garduri vii, borduri sau elemente decorative în grădină.

  Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați ienuparul hibernica într-un loc care primește plin soare sau lumină parțială. Acesta preferă lumina solară directă, deoarece aceasta va promova creșterea densă și sănătoasă.
  2. Sol: Ienuparul hibernica preferă soluri bine drenate și neutre sau ușor alcaline. Asigurați-vă că solul are o bună capacitate de drenaj pentru a preveni acumularea excesivă de umiditate.
  3. Plantare: Plantați ienuparul la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Distanța între plante ar trebui să ofere spațiu suficient pentru dezvoltarea lor ulterioară.
  4. Udare: Ienuparul este relativ rezistent la secetă după ce este bine stabilit. Udarea regulată este importantă în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, este posibil să fie necesară udarea sporadică, mai ales în perioade de secetă prelungită.
  5. Îngrășăminte: Un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative poate fi aplicat în primăvară pentru a susține creșterea sănătoasă a ienuparului.
  6. Tăiere: Ienuparul hibernica nu necesită o tundere constantă. Cu toate acestea, puteți îndepărta crengile uscate sau bolnave și puteți tăia vârful pentru a încuraja creșterea în înălțime sau pentru a obține forma dorită.
  7. Rezistență: Ienuparul hibernica este în general rezistent la boli și dăunători. Cu toate acestea, monitorizați planta pentru a preveni eventuale probleme.
  8. Gard viu: Datorită creșterii sale dense și conice, ienuparul hibernica este adesea utilizat pentru a crea garduri vii.

  Ienuparul hibernica adaugă un aspect verde și vibrant în peisaj și poate fi utilizat într-o varietate de amenajări peisagistice. Prin acordarea îngrijirii corespunzătoare, veți putea să vă bucurați de frumusețea și funcționalitatea acestui arbust conifer în grădina dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Ienupar (Juniperus) Hibernica 120-140 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *