Ienupar Tarator Argintiu Andora Compact 50-60 cm

35 lei

Comanda Ienupar Tarator Argintiu Andora Compact 50-60 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Ienupar Tarator Argintiu Andora Compact 50-60 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Ienupar Tarator Argintiu Andora Compact 50-60 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Ienupar Tarator Argintiu Andora Compact 50-60 cm

  Este un ienupar tarator cu ramuri neregulate, intens colorat in albastru argintiu ce ramane vesnic verde.

  Pepiniera Ienupar Tarator Argintiu Andora Compact 50-60 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Ienupărul tarator argintiu, cunoscut și sub denumirea de ‘Wiltonii’ sau ‘Blue Rug’, este o varietate de ienupăr tarator cunoscută pentru frunzele sale mici și de culoare argintie sau albastru-verzui. Acesta are o creștere răspândită și aplatizată, ceea ce îl face potrivit pentru acoperirea solului, formarea de covor verde în grădină sau pentru borduri și rocarii.

  Sfaturi utile:

  1. Locație și lumină: Ienupărul tarator argintiu preferă expunerea la soare plin sau lumina solară indirectă. Cu cât primește mai mult soare, cu atât culorile frunzelor vor fi mai vibrante.
  2. Sol și drenaj: Solul bine drenat este esențial pentru sănătatea ienupărului tarator argintiu. Acesta tolerează solurile sărace, nisipoase sau pietroase.
  3. Udare moderată: După ce ienupărul este stabil în sol, este în general rezistent la secetă. Udarea moderată este suficientă; evitați udarea excesivă, deoarece rădăcinile pot suferi din cauza umidității excesive.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți ienupărul tarator argintiu în primăvară cu un îngrășământ echilibrat sau special pentru plante cu frunze verzi. O cantitate adecvată de îngrășăminte va susține creșterea sănătoasă.
  5. Tăieri de întreținere: Tăierea ușoară poate ajuta la menținerea formei răspândite și aplatizate a plantei. Eliminați ramurile uscate sau bolnave pentru a asigura o creștere sănătoasă.
  6. Utilizare în designul peisagistic: Ienupărul tarator argintiu este ideal pentru acoperirea solului în rocarii, pentru a delimita marginile de alei sau pentru a adăuga un covor verde și textură în grădină.
  7. Rezistență la dăunători: În general, ienupărul tarator argintiu este rezistent la dăunători și boli. Monitorizați planta pentru orice semne de infestații și luați măsuri corespunzătoare dacă este necesar.
  8. Protecție iarnă: În zonele cu ierni reci, puteți aplica un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a proteja planta de fluctuațiile de temperatură.

  Ienupărul tarator argintiu aduce un frumos contrast de culoare și textură în grădină, fiind o alegere excelentă pentru acoperirea solului și pentru a completa designul peisagistic. Cu îngrijire adecvată, acesta va contribui la un aspect atrăgător și vibrant al spațiului dvs. verde.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Ienupar Tarator Argintiu Andora Compact 50-60 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *