Magnolia Betty 90-120 cm

120 lei

Comanda Magnolia Betty 90-120 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Pepiniera Magnolia Betty

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Descriere

  Descriere

  Magnolia Betty

  Pepiniera Magnolia Betty

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Magnolia ‘Betty’ este o varietate de magnolie apreciată pentru frumusețea și eleganța sa. Aceasta produce flori mari, de culoare roz intens, cu o formă delicată și un parfum dulce. Magnolia ‘Betty’ este un arbust ornamental sau un mic arbore care adaugă o notă de culoare și frumusețe în grădină în timpul sezonului de înflorire.

  Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați Magnolia ‘Betty’ într-un loc bine luminat, cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Acesta se dezvoltă cel mai bine într-un loc protejat de vânturile reci.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat, care să nu rețină excesul de umiditate. Magnolia preferă solurile ușor acide până la neutre.
  3. Plantare: Plantați magnolia la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că spațiul dintre plante permite dezvoltarea ulterioară.
  4. Udare: Udarea regulată este importantă în primul an după plantare pentru stabilirea rădăcinilor. După stabilire, puteți uda mai puțin frecvent, asigurându-vă că solul nu se usucă prea mult între udări.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative sau pentru arbori și arbuști înainte de începutul sezonului de creștere în primăvară. Repetați hrănirea în timpul sezonului, dar evitați supra-alimentarea.
  6. Tăiere: Tunderea majoră nu este de obicei necesară pentru magnoliile ‘Betty’. Puteți îndepărta crengile uscate sau bolnave după înflorire.
  7. Rezistență: Magnolia ‘Betty’ este, în general, rezistentă la boli și dăunători. Totuși, monitorizați planta pentru eventuale semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: În regiunile cu ierni reci, protejați mugurii înflorescenți în timpul înghețurilor târzii pentru a preveni deteriorarea lor.

  Magnolia ‘Betty’ aduce o notă de rafinament și culoare în grădina dvs. Prin acordarea îngrijirii corespunzătoare, veți putea să vă bucurați de înflorirea sa spectaculoasă și să adăugați o notă distinctă de frumusețe în peisajul dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Magnolia Betty 90-120 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *