Mesteacan (Betula Pendula) 1,5-2 m

100 lei

Comanda Mesteacan (Betula Pendula) 1,5-2 m

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Mesteacan (Betula Pendula)

  Pepiniera Mesteacan (Betula Pendula)

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Descriere

  Descriere

  Mesteacan (Betula Pendula)

  Pepiniera Mesteacan (Betula Pendula)

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Mesteacănul este un arbore elegant și emblematic, recunoscut pentru scoarța sa albă și netedă, precum și pentru frunzele sale cu forme și margini caracteristice. Există mai multe specii de mesteacăn, dar Betula pendula și Betula pubescens sunt două dintre cele mai cunoscute. Acești arbori sunt cunoscuți pentru înfățișarea lor frumoasă și grățioasă, fiind prezente în multe peisaje naturale și urbane.

  Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați mesteacănul într-un loc cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Acești arbori preferă locurile luminoase pentru a crește și a se dezvolta sănătos.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și umed. Mesteacănul preferă solurile mai umede, dar cu o bună capacitate de drenaj.
  3. Plantare: Plantați mesteacănul în gropi adânci și suficient de largi pentru a permite răspândirea rădăcinilor. Asigurați-vă că ghiveciul să aibă spațiu pentru dezvoltare.
  4. Udare: Udarea regulată este importantă, mai ales în primele etape după plantare. Asigurați-vă că solul rămâne umed, dar evitați îmbibarea excesivă.
  5. Îngrășăminte: Îngrășământul pentru arbori și arbuști poate fi aplicat în primăvară pentru a sprijini creșterea sănătoasă.
  6. Tăiere: În general, mesteacănul nu necesită tăieri majore. Îndepărtați crengile uscate sau bolnave pentru a menține sănătatea arborelui.
  7. Rezistență: Mesteacănul este în general rezistent la boli și dăunători. Cu toate acestea, monitorizați arborele pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: Dacă locuiți într-o zonă cu ierni reci, mesteacănul poate necesita protecție împotriva temperaturilor extreme sau a vânturilor reci.

  Mesteacănii sunt adesea simboluri ale naturii și pot adăuga o notă elegantă și aerisită în peisaj. Fiind copaci cu o creștere rapidă, ei pot oferi o umbră plăcută și un cadru minunat pentru grădină. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de frumusețea și grandoarea mesteacănului în grădina dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Mesteacan (Betula Pendula) 1,5-2 m”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *