Platan (Platanus Acerifolia) 1.8-2.2 m

100 lei

Comanda Platan (Platanus Acerifolia) 1.8-2.2 m

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Platan (Platanus Acerifolia)

  Pepiniera Platan (Platanus Acerifolia)

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Descriere

  Descriere

  Platan (Platanus Acerifolia)

  Pepiniera Platan (Platanus Acerifolia)

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Platanul (Platanus Acerifolia) este un arbore impozant și frumos, cunoscut pentru frunzele sale mari, forma sa umbrelară și scoarța exfoliantă. Platanii sunt prezenți în multe regiuni ale lumii și sunt apreciați pentru adaptabilitatea lor la diverse condiții de mediu și climă. Acești arbori produc flori mici și inconspicue, dar atragătoare pentru albine și alte insecte polenizatoare, iar frunzele lor mari oferă o umbră generoasă.

  Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Platanii preferă locații cu expunere la soare direct sau lumină parțială. Aceștia se dezvoltă cel mai bine în soluri bine drenate și au tendința de a fi rezistenți la poluare, ceea ce îi face potriviți pentru a fi plantați și în orașe.
  2. Sol: Solul ar trebui să fie bine drenat și să conțină cantități suficiente de substanțe nutritive. Dacă solul este argilos sau compact, puteți amesteca cu nisip și compost pentru a îmbunătăți drenajul și fertilitatea.
  3. Plantare: Plantați platanii într-un loc care să ofere suficient spațiu pentru a se dezvolta. Fiți atenți la distanța de construcții sau alte obiecte care ar putea limita creșterea ulterioară.
  4. Udare: Platanii tineri vor avea nevoie de udări regulate pentru a se dezvolta rădăcini sănătoase. Arborii maturi au nevoie de mai puține udări, deoarece aceștia pot rezista perioadelor scurte de secetă.
  5. Îngrășăminte: În primii ani, puteți aplica un îngrășământ echilibrat în timpul perioadei de creștere activă. Evitați supra-alimentarea, deoarece acest lucru poate duce la o creștere vegetativă excesivă.
  6. Tăiere: Platanii pot necesita tundere pentru a menține forma și a elimina crengile uscate sau învechite. Efectuați tunderea în perioada de repaus, de obicei, iarna.
  7. Protecție împotriva bolilor și dăunătorilor: Platanii sunt, în general, rezistenți la boli și dăunători, dar pot fi afectați de unele afecțiuni, cum ar fi făina alba. Monitorizați plantele și acționați prompt în cazul apariției unor semne de probleme.
  8. Rezistență: Platanii sunt adesea rezistenți și se dezvoltă în diferite condiții climatice. Totuși, asigurați-vă că plantați varietăți care sunt adaptate la clima zonei dvs.

  Platanii sunt arbori impunători și estetici, potriviți pentru a fi plantați în spații mari, precum parcuri, grădini sau alei. Prin acordarea îngrijirii corespunzătoare, veți putea să vă bucurați de frumusețea lor și de beneficiile pe care le aduc în peisajul dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Platan (Platanus Acerifolia) 1.8-2.2 m”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *