Rasad Tuia (Thuja) Smaragd 40-50 cm

lei

Comanda Rasad Tuia (Thuja) Smaragd 40-50 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Rasad Tuia (Thuja) Smaragd 40-50 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Rasad Tuia (Thuja) Smaragd 40-50 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Rasad Tuia (Thuja) Smaragd 40-50 cm

  Pepiniera Rasad Tuia (Thuja) Smaragd 40-50 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Tuia Smaragd, cunoscută și sub numele de Thuja occidentalis ‘Smaragd’, este o varietate populară de tuia cu frunzele sale dense și de culoare verde strălucitor.

  Tuia Smaragd este un conifer evergreen cu o formă piramidală sau coloană verticală, cunoscută pentru frunzele sale mici, moi și dense, de culoare verde smarald. Planta poate atinge o înălțime de aproximativ 3 până la 5 metri și o lățime de 1,5 până la 2 metri. Are o creștere lentă și un aspect elegant, ceea ce o face o alegere populară pentru garduri vii, garduri de intimitate, borduri sau pentru a crea structură și puncte de interes în grădini.

  Sfaturi de îngrijire:

  1. Amplasare: Tuia Smaragd preferă zonele cu expunere la soare sau semiumbră. Asigurați-vă că planta primește suficientă lumină solară pentru a menține culoarea verde strălucitor a frunzelor.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Tuia se dezvoltă cel mai bine în soluri ușor umede, dar nu excesiv de umede.
  3. Udare: În primii doi ani de la plantare, tuia Smaragd va avea nevoie de o udare regulată pentru a se stabili. Odată ce este bine înrădăcinată, puteți reduce frecvența udării, dar asigurați-vă că solul nu se usucă complet între udări, mai ales în perioadele de secetă.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți planta cu îngrășăminte speciale pentru plantele conifere, în primăvară și toamnă, pentru a-i asigura nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă și frunze frumoase.
  5. Tăiere: De obicei, tuia Smaragd nu necesită tăieri frecvente. Cu toate acestea, puteți tăia ușor vârfurile sau crenguțele uscate pentru a-i menține forma și aspectul compact.
  6. Protecție împotriva gerului: În zonele cu ierni reci și geroase, protejați planta cu un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a proteja împotriva înghețului excesiv.

  Alte detalii specifice:

  • Tuia Smaragd este una dintre cele mai rezistente varietăți de tuia și poate tolera bine condițiile de mediu.
  • Forma sa piramidală sau coloană verticală o face potrivită pentru a fi utilizată ca tuia solitară sau pentru a forma garduri vii și borduri deosebite.
  • Datorită frunzelor sale dense și de culoare verde strălucitor, este o plantă atrăgătoare care adaugă o notă de eleganță în peisaj.

  Dacă urmați sfaturile de îngrijire menționate mai sus, Tuia Smaragd va fi o alegere minunată pentru a aduce frumusețe și verdeață în grădina dumneavoastră pe tot parcursul anului.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Rasad Tuia (Thuja) Smaragd 40-50 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *