Tamarix Tetandra (Catina Rosie) 80-110 cm ghiveci

30 lei

Comanda Tamarix Tetandra (Catina Rosie) 80-110 cm ghiveci

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Tamarix Tetandra (Catina Rosie) 80-110 cm ghiveci la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Tamarix Tetandra (Catina Rosie) 80-110 cm ghiveci

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Tamarix Tetandra (Catina Rosie) 80-110 cm ghiveci

  Pepiniera Tamarix Tetandra (Catina Rosie) 80-110 cm ghiveci

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Tamarix Tetandra (Catina Rosie), cunoscut și sub numele de tamaris sau salcie roz, este un arbust sau mic arbore ornamental care se remarcă prin înflorirea sa bogată cu flori roz sau albe, grupate în inflorescențe pufosenie. Frunzele sale sunt mici și aciculare, iar în timpul înfloririi, tamarixul devine un punct focal atrăgător în peisaj.

  Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați tamarixul într-un loc cu expunere la plin soare. Această plantă preferă lumină directă pentru a înflori abundent și a crește sănătos.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și nisipos. Tamarixul poate tolera soluri sărace și uscate, dar un sol cu o bună capacitate de drenaj este esențial pentru a evita acumularea de apă în rădăcini.
  3. Plantare: Plantați tamarixul la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Asigurați-vă că distanța dintre plante este adecvată pentru a permite dezvoltarea ulterioară.
  4. Udare: Udați regulat în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, tamarixul poate rezista la perioade de secetă, dar udarea moderată este necesară pentru menținerea creșterii sănătoase.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ echilibrat pentru plante decorative în primăvară sau la începutul sezonului de creștere. Urmați indicațiile de pe ambalaj pentru dozare.
  6. Tăiere: Tamarixul poate beneficia de tăieri periodice pentru a menține forma și densitatea. Tunderea de întreținere poate fi efectuată după înflorire pentru a îndepărta ramurile uscate sau în exces.
  7. Rezistență: Tamarixul este adesea rezistent la boli și dăunători. Totuși, monitorizați planta pentru semne de probleme.
  8. Protecție împotriva temperaturilor scăzute: Dacă sunt plantați în zone cu ierni reci, protejați tamarixul de vânturile reci și protejați-l cu mulci în timpul sezonului rece.

  Tamarixul adaugă o notă distinctivă în peisaj datorită florilor sale pufosenii și a formei sale elegante. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de frumusețea sa și să adăugați un punct focal interesant în grădina dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tamarix Tetandra (Catina Rosie) 80-110 cm ghiveci”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *