Tuia (Thuja) Occidentalis Yellow Ribbon 1-1,1 m

35 lei

Comanda Tuia (Thuja) Occidentalis Yellow Ribbon 1-1,1 m

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Tuia (Thuja) Occidentalis Yellow Ribbon 1-1,1 m la pret de producatorș Tel 0724746148. Este cunoscută și sub numele de Tuia Smaragd Galben sau Sunny Smaragd, este o specie de conifer ornamental cu frunze de un verde vibrant, care adaugă o notă de culoare și eleganță grădinii tale.

  Descriere

  Descriere

  Thuja Occidentalis Yellow Ribbon, cunoscută și sub numele de chiparos galben, este o specie de conifer ornamental cu frunze de un verde vibrant, care adaugă o notă de culoare și eleganță grădinii tale. Acest arbust sau copac pitic, de obicei crescut sub formă de arbuști sau gard viu, prezintă următoarele caracteristici:

  1. Frunze Galbene Strălucitoare: Numele său, “Yellow Ribbon,” se datorează frunzelor sale de un galben strălucitor care persistă pe tot parcursul anului, oferind o notă de culoare proaspătă și strălucitoare.
  2. Formă Compactă și Densă: Thuja Occidentalis Yellow Ribbon are o formă compactă și densă, perfectă pentru a fi modelată sub formă de gard viu sau a fi lăsată în forma naturală, oferind un aspect plin de textură și volum grădinii tale.
  3. Rezistență la Ierni: Această varietate de chiparos este cunoscută pentru rezistența sa la ierni și frig, păstrându-și frunzele sale aurii chiar și în cele mai reci luni de iarnă.
  4. Înălțime Controlabilă: Yellow Ribbon este ușor de întreținut și poate fi tăiat și modelat pentru a se potrivi nevoilor tale de peisagistică, fără a pierde din farmecul său natural.
  5. Ideală pentru Grădini Decorative: Această specie este adesea folosită pentru a crea garduri vii, pentru a delimita grădinile sau a oferi un fundal atractiv pentru plantele mai mici. De asemenea, poate fi crescută ca un arbust individual sau ca punct focal în grădină.
  6. Ușor de Îngrijit: Thuja Occidentalis Yellow Ribbon are nevoie de puțină îngrijire, fiind rezistentă la bolile comune ale chiparosului și necesitând doar tunderea periodică pentru a menține forma dorită.
  7. Atrage Privirile: Cu frunzele sale aurii care ies în evidență, această plantă adaugă un element decorativ și de interes vizual în orice peisaj, făcând-o o alegere excelentă pentru a atrage privirile și pentru a crea un mediu elegant și vibrant în grădina ta.

  În concluzie, Thuja Occidentalis Yellow Ribbon este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un strop de culoare și viață în grădina lor. Cu frunzele sale galbene strălucitoare, rezistența sa la ierni și ușurința de îngrijire, această specie de chiparos este o adiție minunată la orice spațiu verde.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja) Occidentalis Yellow Ribbon 1-1,1 m”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *