Tuia (Thuja) Aurea Nana 50-60 cm la ghiveci

30 lei

Comanda Tuia (Thuja) Aurea Nana 50-60 cm la ghiveci

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Tuia (Thuja) Aurea Nana 50-60 cm la ghiveci la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Tuia (Thuja) Aurea Nana 50-60 cm la ghiveci

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Tuia (Thuja) Aurea Nana 50-60 cm la ghiveci

  Pepiniera Tuia (Thuja) Aurea Nana 50-60 cm la ghiveci

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Tuia Aurea Nana, cunoscută și sub numele de Thuja occidentalis ‘Aurea Nana’, este o varietate pitică și decorativă de tuia, recunoscută pentru frunzele sale mici și moi, de culoare aurie și forma sa compactă.

  Tuia Aurea Nana este un conifer evergreen pitic, cu o formă compactă și conică. Frunzele sale mici sunt moi și de culoare aurie sau galben-aurie, făcând planta să strălucească în peisaj. Această varietate de tuia are o înălțime medie de 60 până la 120 cm și o lățime similară, ceea ce o face potrivită pentru grădini mici, terase sau ghivece decorative.

  Sfaturi de îngrijire:

  1. Amplasare: Tuia Aurea Nana preferă zonele cu expunere la soare sau semiumbră. Asigurați-vă că planta primește suficientă lumină solară pentru a menține frunzele aurii și pentru a-i susține creșterea sănătoasă.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil pentru a-i oferi cele mai bune condiții de creștere. Evitați solurile sărace în substanțe nutritive și solurile cu stagnare a apei.
  3. Udare: În primii ani de la plantare, tuia Aurea Nana va necesita o udare regulată pentru a se stabili în noul mediu. Odată ce este bine înrădăcinată, puteți reduce frecvența udării, dar asigurați-vă că solul nu se usucă complet între udări.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți planta cu îngrășăminte speciale pentru plantele conifere, o dată pe an, în primăvară sau toamnă, pentru a-i asigura nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă și o culoare frumoasă a frunzelor.
  5. Tăiere: De obicei, tuia Aurea Nana nu necesită tăieri regulate. Cu toate acestea, puteți tăia ușor vârfurile pentru a menține forma sa compactă și a încuraja o creștere mai densă.
  6. Protecție împotriva gerului: În zonele cu ierni reci și geroase, protejați planta cu un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a proteja împotriva înghețului excesiv.

  Alte detalii specifice:

  • Tuia Aurea Nana este o plantă pitică și compactă, ceea ce o face potrivită pentru grădini mici, terase, balcone sau ghivece decorative.
  • Frunzele sale aurii îi conferă un aspect atractiv și adaugă o notă de culoare și strălucire în peisaj.
  • Este o plantă rezistentă la poluarea aerului, ceea ce o face potrivită pentru grădinile urbane sau suburbiene.

  Dacă urmați sfaturile de îngrijire menționate mai sus, Tuia Aurea Nana va fi o alegere excelentă pentru a aduce strălucire și eleganță în spațiul dumneavoastră verde.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja) Aurea Nana 50-60 cm la ghiveci”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *