Tuia (Thuja) Aurea Nana 80-100 cm

50 lei

Comanda Tuia (Thuja) Aurea Nana 80-100 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Tuia (Thuja) Aurea Nana 80-100 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Tuia (Thuja) Aurea Nana 80-100 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Tuia (Thuja) Aurea Nana 80-100 cm

  Pepiniera Tuia (Thuja) Aurea Nana 80-100 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Tuia Aurea Nana este o tuia pitică, cu un aspect strălucitor și vibrant. Frunzele sale au o nuanță de culoare auriu-portocalie, care le conferă o aparență deosebită. Planta atinge înălțimea de aproximativ 60 cm până la 1 metru și are o lățime similară, dându-i o formă globulară sau conică densă. Este o alegere ideală pentru a fi plantată în borduri, grădini rococoase, ghivece mari sau pentru a forma garduri vii mici.

  Tuia Aurea Nana, cunoscută și sub numele de Thuja occidentalis ‘Aurea Nana’, este o varietate pitică și atrăgătoare de tuia, recunoscută pentru frunzele sale aurii și forma compactă.

  Sfaturi de îngrijire:

  1. Amplasare: Tuia Aurea Nana prosperează cel mai bine în zonele cu expunere la soare sau semiumbră. Alegeți un loc bine luminat pentru a-i păstra culoarea auriu-portocalie vibrantă și pentru a încuraja o creștere sănătoasă.
  2. Sol: Planta preferă un sol bine drenat, bogat în substanțe nutritive. Asigurați-vă că solul este ușor umed, dar nu săturat de apă, pentru a preveni apariția putrezirii rădăcinilor.
  3. Udare: În primii ani de viață, planta va avea nevoie de o udare regulată pentru a se stabili. După ce este bine înrădăcinată, udarea poate fi redusă, dar asigurați-vă că nu lăsați solul să se usuce complet între udări, mai ales în perioadele de secetă.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți planta cu îngrășăminte speciale pentru plantele conifere, o dată pe an, în primăvară sau toamnă, pentru a-i asigura nutrienții necesari creșterii sănătoase și pentru a menține culoarea frunzelor strălucitoare.
  5. Tăiere: Tuia Aurea Nana are o creștere lentă și, în general, nu necesită tăieri frecvente. În cazul în care doriți să-i mențineți forma compactă, tăiați ușor vârfurile pentru a o încuraja să se ramifice și să devină mai densă.
  6. Protecție împotriva gerului: În zonele cu ierni reci și geroase, protejați planta cu un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a reduce efectele înghețului.

  Alte detalii utile:

  • Tuia Aurea Nana este o plantă rezistentă la poluarea aerului, ceea ce o face potrivită pentru amenajarea grădinilor urbane și suburbiene.
  • Atrage privirile și poate fi utilizată ca element central în grădină sau în combinație cu alte plante pentru a crea un contrast plăcut de culori.
  • Fiind o tuia pitică, este potrivită și pentru grădinile mai mici sau pentru a decora terasele și balconele.

  Dacă urmați sfaturile de îngrijire menționate mai sus, Tuia Aurea Nana va fi o adiție minunată în peisajul grădinii dumneavoastră, aducând culoare și eleganță pe tot parcursul anului.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja) Aurea Nana 80-100 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *