Tuia (Thuja) Glob Gold 30-40 cm

35 lei

Comanda Tuia (Thuja) Glob Gold 30-40 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Tuia (Thuja) Glob Gold 30-40 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Tuia (Thuja) Glob Gold 30-40 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Tuia (Thuja) Glob Gold 30-40 cm

  Pepiniera Tuia (Thuja) Glob Gold 30-40 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Tuia Glob Gold, cunoscută și sub denumirea de Thuja occidentalis ‘Globosa Aurea’, este o varietate pitică și decorativă de tuia, apreciată pentru frunzele sale aurii și forma sa globulară compactă.

  Tuia glob Gold este o tuia pitică cu o formă globulară densă și frunze mici, moi, de culoare aurie sau galben-aurie. Această varietate este una dintre cele mai atractive și mai populare specii de tuia, cu înălțimea de aproximativ 1 metru și o lățime similară. Este adesea utilizată pentru a forma granițe, borduri, în ghivece pentru terase și balcone, sau ca element decorativ în grădini.

  Sfaturi de îngrijire:

  1. Amplasare: Tuia glob Gold se dezvoltă cel mai bine în zonele cu expunere la soare sau semiumbră. Asigurați-vă că planta primește suficientă lumină pentru a păstra culoarea aurie a frunzelor și pentru a încuraja o creștere sănătoasă.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil pentru a-i oferi condițiile de creștere ideale. Solul trebuie să fie ușor umed, dar nu saturat de apă, pentru a evita stagnarea și putrezirea rădăcinilor.
  3. Udare: În primii ani după plantare, asigurați-vă că planta primește o udare regulată pentru a se stabili. După ce este bine înrădăcinată, udarea poate fi redusă, dar evitați să lăsați solul să se usuce complet între udări, mai ales în perioadele de secetă.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți tuia glob Gold cu îngrășăminte speciale pentru plantele conifere, o dată pe an, în primăvară sau toamnă, pentru a-i asigura nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă și pentru a menține culoarea aurie a frunzelor.
  5. Tăiere: De obicei, nu este necesară o tăiere regulată a tuia glob Gold, deoarece are o creștere lentă. Cu toate acestea, dacă doriți să-i mențineți forma globulară, puteți tăia ușor vârfurile pentru a o încuraja să se ramifice și să devină mai densă.
  6. Protecție împotriva gerului: În zonele cu ierni reci și geroase, asigurați-vă că planta este protejată cu un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a reduce efectele înghețului.

  Alte detalii specifice:

  • Frunzele aurii ale tuia glob Gold o fac o opțiune atractivă pentru a adăuga culoare și interes vizual în peisajul grădinii.
  • Datorită dimensiunilor sale reduse, tuia glob Gold este potrivită pentru grădinile mici, dar și pentru a decora spațiile urbane sau spațiile limitate, cum ar fi terasele și balconele.
  • Este o plantă rezistentă la poluarea aerului, ceea ce o face potrivită pentru grădinile urbane sau suburbiene.

  Dacă urmați sfaturile de îngrijire menționate mai sus, Tuia glob Gold va fi o alegere excelentă pentru a aduce un accent aurit și atrăgător în spațiul dumneavoastră verde.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja) Glob Gold 30-40 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *