Tuia (Thuja) Golden Smaragd 60-70 cm

35 lei

Comanda Tuia (Thuja) Golden Smaragd 60-70 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Tuia (Thuja) Golden Smaragd 60-70 cm la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Tuia (Thuja) Golden Smaragd 60-70 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Tuia (Thuja) Golden Smaragd 60-70 cm

  Pepiniera Tuia (Thuja) Golden Smaragd 60-70 cm

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Tuia Golden Smaragd, cunoscută și sub numele de Thuja occidentalis ‘Golden Smaragd’, este o varietate de tuia atrăgătoare, apreciată pentru frunzele sale aurii și forma sa piramidală compactă.

  Tuia Golden Smaragd este un conifer evergreen cu o formă piramidală compactă și frunze de culoare auriu-portocalie, strălucitoare. Această varietate de tuia poate atinge înălțimi de aproximativ 3 până la 4 metri și o lățime de aproximativ 1 metru. Frunzele sale sunt moi și dense, dând plantei un aspect elegant și vibrant. Este utilizată frecvent pentru a forma garduri vii, pentru a crea accenturi decorative în grădini sau pentru a oferi structură și culoare peisajelor.

  Sfaturi de îngrijire:

  1. Amplasare: Tuia Golden Smaragd prosperează cel mai bine în zone cu expunere la soare sau semiumbră. Este important să asigurați plantei o cantitate adecvată de lumină pentru a menține culoarea aurie a frunzelor.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil pentru a-i oferi cele mai bune condiții de creștere. Tuia preferă un sol ușor umed, dar nu excesiv de umed, pentru a evita apariția problemelor de sănătate ale rădăcinilor.
  3. Udare: În primii doi ani de la plantare, tuia Golden Smaragd va avea nevoie de o udare regulată pentru a se stabili. Odată ce planta este bine înrădăcinată, reducerea frecvenței udării este posibilă, dar asigurați-vă că solul rămâne ușor umed, mai ales în perioadele secetoase.
  4. Îngrășăminte: Hrăniți planta cu îngrășăminte speciale pentru plantele conifere, în primăvară și toamnă, pentru a-i asigura nutrienții necesari și a susține o creștere sănătoasă.
  5. Tăiere: Tuia Golden Smaragd are o creștere moderată și în general nu necesită tăieri regulate. Totuși, puteți tăia ușor vârfurile pentru a menține forma sa piramidală compactă și a încuraja o creștere mai densă.
  6. Protecție împotriva gerului: În zonele cu ierni reci și geroase, protejați planta cu un strat de mulci în jurul rădăcinilor pentru a minimiza efectele înghețului.

  Alte detalii specifice:

  • Tuia Golden Smaragd este o alegere excelentă pentru a aduce o notă de culoare aurie și un aspect sofisticat în grădina dumneavoastră.
  • Datorită formei sale compacte, este potrivită pentru grădinile mici și poate fi utilizată ca o tuia solitară sau pentru a forma garduri vii.
  • Este o plantă rezistentă la poluarea aerului, fiind potrivită pentru grădinile urbane sau suburbane.

  Dacă urmați sfaturile de îngrijire menționate mai sus, Tuia Golden Smaragd va fi o adiție minunată în peisajul grădinii dumneavoastră, aducând un aspect aurit și o frumusețe pe tot parcursul anului.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja) Golden Smaragd 60-70 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *