Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

25,00 lei fara TVA

Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

Pepiniera Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

  Pepiniera Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu  – vezi harta

  Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Weigela florida ‘Rosea’, cunoscută și sub numele de Weigela roz, este un arbust ornamental cu flori atrăgătoare, originar din Asia. Această varietate produce flori roz în formă de clopoței, grupate în inflorescențe. Frunzele sale sunt de obicei verzi și lucioase, adăugând un aspect frumos în grădină pe tot parcursul sezonului.

  Sfaturi utile pentru îngrijire:

  1. Locație: Plantați weigela roz într-un loc cu expunere la plin soare sau lumină parțială. Cu cât primește mai multă lumină solară, cu atât înflorirea va fi mai abundentă.
  2. Sol: Alegeți un sol bine drenat și fertil. Weigela preferă solurile neutre sau ușor alcaline.
  3. Plantare: Plantați weigela la adâncimea la care era în ghiveciul inițial. Distanțați plantele pentru a permite răspândirea ulterioară.
  4. Udare: Udați regulat în primul an după plantare pentru a ajuta la dezvoltarea rădăcinilor. După stabilire, weigela poate tolera perioade scurte de secetă, dar udarea regulată este importantă pentru înflorirea sănătoasă.
  5. Îngrășăminte: Utilizați un îngrășământ pentru plante cu flori în primăvară sau la începutul sezonului de creștere. Aplicați conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  6. Tăiere: Tăierea poate fi efectuată pentru a menține forma și densitatea weigela. Îndepărtați crengile uscate sau bolnave pentru a menține sănătatea generală a plantei.
  7. Rezistență: Weigela roz este în general rezistentă la boli și dăunători, dar monitorizați planta pentru semne de probleme.
  8. Auto-însămânțare: Weigela poate produce semințe care pot duce la auto-însămânțare. Dacă doriți să controlați creșterea, puteți îndepărta semințele înainte de a se deschide.

  Weigela roz adaugă o notă vibrantă de culoare în grădină datorită florilor sale frumoase. Prin urmarea sfaturilor de îngrijire, veți putea să vă bucurați de înflorirea sa generoasă și să adăugați un element atrăgător în peisajul dvs.

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Weigela Rosea 1-1,2 m ghiveci”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *