Photinia Red 70-100 cm

30 lei

Comanda Photinia Red 70-100 cm

  După completarea și trimiterea formularului, un reprezentant al pepinierei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a stabili de comun acord detaliile comenzii. Pentru orice alte informații, contactați-ne prin telefon sau WhatsApp, folosind butoanele alăturate.

  Photinia Red la pret accesibil, direct din pepiniera noastra. Telefon: 0724746148 ( Luni-Sambata 9-18 )

  Pepiniera Photinia Red

  Sat Branistari, Jud. Giurgiu – vezi harta

  Descriere

  Descriere

  Photinia Red, cunoscut și sub numele de Photinia x fraseri Red Robin, este o plantă ornamentală populară utilizată în grădini și peisagistică pentru frunzișul său vibrant și colorat. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

  Nume științific: Photinia x fraseri Red Robin

  Descriere generală: Photinia Red este un arbust peren semi-persistent, cunoscut pentru frunzișul său atractiv și culorile sale vii. Această specie face parte din familia Rosaceae și este originară din Asia de Sud-Est. Photinia Red este apreciată pentru frunzișul său strălucitor și pentru capacitatea de a rezista bine în diferite condiții de mediu.

  Aspect:

  • Frunziș: Una dintre caracteristicile distinctive ale Photinia Red este frunzișul său. Frunzele sunt de culoare verde închis și au marginile roșii sau roșu-brune. Acest contrast de culori oferă un aspect spectaculos și vibrant în peisaj.

  Dimensiune:

  • Înălțime: Photinia Red poate ajunge la o înălțime de aproximativ 2-4 metri, ceea ce îl face potrivit pentru a fi utilizat atât ca plantă individuală, cât și în grupuri sau gard viu.

  Flori:

  • Photinia Red produce flori mici, albe, în timpul primăverii. Acestea sunt parfumate și atrag albinele și alte insecte polenizatoare.

  Fructe:

  • După înflorire, planta dezvoltă fructe mici, roșii, care adaugă un alt element de interes în peisaj.

  Cerințe de îngrijire:

  • Lumină: Photinia Red preferă expunerea la soare parțial sau lumină difuză pentru a se dezvolta optim, dar poate tolera și umbra parțială.
  • Sol: Acest arbust se adaptează la o varietate de tipuri de sol, dar crește cel mai bine în soluri bine drenate și ușor acide.
  • Udare: Este important să mențineți solul umed, dar nu saturat. Udarea regulată este necesară în special în perioadele uscate.
  • Tăiere: Photinia Red poate fi tăiat și modelat pentru a-i menține forma și dimensiunea dorită. Tăierea se poate efectua primăvara sau toamna.

  Utilizări peisagistice: Photinia Red este adesea folosită în grădini și peisagistică pentru a crea garduri vii, borduri sau pentru a oferi un contrast atractiv în compoziții peisagistice. Culorile sale vii și strălucitoare adaugă un aspect dramatic în grădini și în curți.

  Photinia Red este un arbust frumos și ușor de întreținut, care adaugă culoare și interes vizual în peisajul dumneavoastră. Cu frunzișul său distinctiv și abilitatea de a rezista la diferite condiții, această plantă este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un farmec suplimentar în spațiul lor exterior.

  Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Brand

  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Photinia Red 70-100 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *